Futbol

Osmanlıspor Olympiakos maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

20 Şubat 2017 Pazartesi 15:29 - Son Güncelleme 21 Şubat 2017 Salı 13:47

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda oynanacak olan Osmanlıspor Olympiakos maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar...

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda ilk maçtan 0-0'lık bir skorla dönen Osmanlıspor sahasında Olympiakos'u ağırlayacak. Başkent ekibimiz için rövanş maçında her türlü galibiyet tur için yeterli olacak.

23 Şubat Perşembe günü Osmanlı Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak zorlu randevuda Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Istvan Vad görev yapacak.

Karşılaşma Tivibu Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek. Ayrıca maçı TRT Radyo 1'den de canlı olarak dinleyebilirsiniz... Mücadelenin özet görüntülerini ve diğer detaylarını TRTSPOR ve trtspor.com'dan izleyebilirsiniz. 

MAÇI CANLI DİNLEMEK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ...

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ...

Temsilcimiz, her türlü galibiyette turf atlayan taraf olacak. Maçın normal süresinin 0-0 sona ermesi halinde 15'er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Uzatmalarda da eşitlik bozulmadığı takdirde turu geçecek ekip, seri penaltı atışlarıyla belli olacak. Mücadele gollü berabere biterse Yunan ekibi tur atlayacak taraf olacak. Olympiakos, maçtan galip ayrılması durumunda da adını üst tura yazdıracak.

Sıradaki Haber
Fenerbahçe'de Krasnodar mesaisi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz