Futbol

Osmanlıspor'da "büyü" bozuldu

29 Eylül 2016 Perşembe 22:43 - Son Güncelleme 29 Eylül 2016 Perşembe 19:49

Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu ikinci maçında İsviçre'nin Zürih takımına deplasmanda 2-1 mağlup oldu ve yenilmezlik serisini sonlandırdı.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki 8. maçında mağlubiyetle tanışan Osmanlıspor'un yenilmezlik serisi sona erdi.

Başkent ekibi, L grubundaki ikinci maçında deplasmanda İsviçre'nin Zürih takımına 2-1 yenildi. Ev sahibi ekibin golleri Marco Schönbachler ve Dzengis Cavusevic'den gelirken, Osmanlıspor'un tek golünü ise Adam Maher attı. Bu sonuçla mor-sarılılar, Avrupa'daki 8. maçında yenilerek, yenilmezlik unvanını kaybetti.

Osmanlıspor, ön eleme turlarında 6, L Grubu'ndaki ilk maçından da namağlup ayrılmıştı.

Mor-sarılılar, 2. ön eleme turunda Romanya'nın Zimbru takımını 2-2 ve 5-0'lık skorlarla turun dışına iterken, 3. ön elemede Estonya'nın Nomme Kalju takımı ile eşleşmişti. Osmanlıspor, Estonyalı rakibini, 1-0 ve 2-0'lık skorlarla mağlup ederek, adını play-off turuna yazdırmıştı.

Play-off turunda Danimarka'nın Midtjylland ekibi ile eşleşen Osmanlıspor, deplasmandaki ilk müsabakayı 1-0, rövanş karşılaşmasını ise 2-0 kazanarak, gruplarda mücadele etme hakkını elde etmişti.

Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndaki ilk maçında ise konuk ettiği Romanya'nın Steaua Bükreş takımını 2-0 yenmeyi başarmıştı.

Başkent ekibi, bu akşam deplasmanda oynadığı maçta İsviçre temsilcisi Zürih'e 2-1 yenilerek, Avrupa arenasındaki 8. maçında mağlup oldu.

Sıradaki Haber
Kuyt 488 gün sonra Kadıköy'de
Yükleniyor lütfen bekleyiniz