Futbol

Osmanlıspor'dan transfer sinyalı

08 Aralık 2016 Perşembe 23:31 - Son Güncelleme 08 Aralık 2016 Perşembe 22:52

Osmanlıspor Kulübü Genel Menajeri Yurtgüven, "Kadroya takviye yapabiliriz" dedi.

 Osmanlıspor Kulübü Genel Menajeri Ender Yurtgüven, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nu lider bitirerek tarih yazdıklarını söyledi.

OSMANLISPOR - ZÜRİH MAÇININ ÖZETİ İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ...

Maçın ardından konuşan Yurtgüven, çok mutlu olduğunu belirterek, "Kulübümle, teknik ekibimle, futbolcu kardeşlerimle ve çalışan personelimizle gurur duyuyorum. Bu başarıda anahtarın, bir aile olabilmek ve o ruhu taşıyabilmek olduğunu düşünüyorum. Bu sezon Avrupa'da 12 maça çıktık. Sadece 2 yenilgimiz var. Ülke puanına da ciddi anlamda katkıda bulunduğumuz için mutluyuz. Bir tarih yazdık. Şu an onun keyfini çıkartacağız." diye konuştu.

Yeni yılda da Avrupa kupalarında olmanın gururunu yaşadıklarını dile getiren Yurtgüven, "Biz 2016 yılının son hedefi olarak gruplardan çıkmayı koymuştuk ve bunu başardık. Villarreal gibi İspanyanın güçlü bir takımı önünde grubu lider tamamladık." dedi.

Transfer açıklaması

Ender Yurtgüven, UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 takım arasına kalmalarının, işin bittiği anlamına gelmediğini vurgulayarak, kadrolarına takviye yapabileceklerini söyledi.

Gerekli ihtiyaçlar yönünde hamleler yapacaklarını anlatan Yurtgüven, "Avrupa kupası, lig ve Türkiye Kupası'nda daha yukarıları hedefliyoruz. Bir-iki bölgeye takviye yapabiliriz. Onursal başkanımız Melih Gökçek, buraya gelen taraftarlar ve ekran başında bizi destekleyenlere teşekkür ediyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
"Osmanlıspor ile gurur duyuyorum"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz