Futbol

Eskişehir-Antalya maçı sonrası

26 Mart 2014 Çarşamba 23:17 - Son Güncelleme 26 Mart 2014 Çarşamba 23:25

Teknik adamlar, 90 dakikanın ardından maçı değerlendirdiler.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Medical Park Antalyaspor'a 1-0 kaybettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, bugün statta güzel bir atmosfer olduğunu belirterek, sezon başından beri ilk kez tribünlerin böylesine dolu olduğunu kaydetti.

Maç sonunda taraftarların beklentilerine cevap veremediklerini ifade eden Sağlam, şöyle konuştu:

"Skoru lehimize çevirecek pozisyonlarımız çoktu. Bunları değerlendiremedik. Rakibimiz girdiği pozisyonla ikinci maç için avantaj elde etti. 1-0'lık skor altından kalkılmayacak bir skor değil. Turu geçip finale yükselebilecek skoru alacağımıza inanıyoruz. Umudumuzu ikinci maçın son bitiş düdüğüne kadar devam ettireceğiz. Bu çocukların bunun üstesinden geleceğine inanıyorum. Bu maçın olumsuz etkilerini üzerimizden atmak istiyoruz. Bugün direk de gol için bize izin vermedi."

Eskişehirsporlu futbolcu Hürriyet Gücer de Antalya'da turu geçeceklerine inandıklarına değinerek, "O kupa Eskişehir'e gelecek" dedi.

-Medical Park Antalyaspor cephesi

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ise Eskişehir kentinin kupa maçına nasıl hazırlıklı olduğunu herkesin gördüğünü bildirdi.

Eskişehir'de ve stadın tamamında ligden çok kupaya önem verildiğinin yansıdığını anlatan Çapa, şöyle devam etti:

"Eskişehirspor evinde oynadığı karşılaşmalarda taraftarın desteğiyle futbolcuların performansı artıyor. Biz de bir haftalık süreçte çok mesafe katettik. Sahada takım halinde hareket etmeyi gösterdik. Maçın temposu çok yüksekti. Doğru zamanda golü bulduk. İkinci karşılaşmaya avantajlı şekilde çıkacağız."

Medical Park Antalyasporlu futbolcu Uğur İnceman da Eskişehirspor gibi güçlü bir rakibe karşı aldıkları 1-0 galibiyetten duyduğunu memnuniyeti dile getirdi.

Semih Şentürk de ligde alamadıkları kötü sonuçları kupada telafi etmek istediklerini ve bugün maçı kazanmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Sıradaki Haber
Antalya avantajı kaptı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz