Motor Sporları

Red Arena 2015 Enduro Yarışı

21 Kasım 2015 Cumartesi 18:01 - Son Güncelleme 21 Kasım 2015 Cumartesi 16:02

Alanya'da düzenlenen yarışın sıralama turları yapıldı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Red Arena 2015 Enduro Yarışı'nda sıralama turları gerçekleştirildi.

Alanya Enduro Takımı tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen yarışın sıralama turu Galip Dere Plajı'nda hazırlanan özel etapta yapıldı. Sıralama yarışında İslam Yıldız birinci, Bulgar sporcu Teodor Kabakchiev ikinci, Alman sporcu Rene Dietrich de üçüncülüğü kazandı.

Sıralama turlarında derece alanların ilk sıralarda yarışacağı Red Arena 2015 Enduro Yarışı, yarın Hıdrellez Kilisesi önünden başlayacak.

Yarışma Organizatörü Levent Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarışmada 60 sporcunun enduro, 90 sporcunun ise dağ etabında yarışacağını ifade ederek, sıralama turlarının kazasız tamamlandığını belirtti.

Yılmaz, yarınki yarış öncesinde tüm yarışmacıların heyecanlı olduğunu dile getirerek, "Atmosfer çok iyi, çok kalabalık bir ortam var. Beklediğimizi bulduk" dedi.

Alman sporcu Rene Dietrich ise yarışların çok büyük ilgi çektiğini belirtti. Yarışta bu kadar seyirci beklemediğini kaydeden Dietrich, "Parkur biraz küçük ama çok zorlu. Beni bile zorladı ama iyi bir sonuç elde ettim" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sofuoğlu'nun yarış takvimi belli oldu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz