Tenis

Champions Bowl 2015 Manavgat'ta başladı

19 Ekim 2015 Pazartesi 17:42 - Son Güncelleme 19 Ekim 2015 Pazartesi 17:49

Dünya Çocuk Tenis Şampiyonası'na 20 ülkeden 128 sporcu katılıyor.

Antalya'da 20 ülkeden 128 sporcunun katıldığı "Champions Bowl 2015" 9-16 Yaş Arası Dünya Çocuk Tenis Şampiyonası başladı.

Manavgat ilçesindeki World Of Sunrise tesislerinde düzenlenen ve 16 kategoride gerçekleştirilen şampiyonada, ülke sporcuları önce bireysel ardından da takım olarak maçlar yapacak.

Şampiyonada Türkiye, Almanya, Hollanda, İtalya, İspanya, Çek Cumhuriyeti, Moldova, ABD, Sırbistan, Fransa, İsrail, Meksika, Gana, Bulgaristan, İngiltere, Hindistan, Romanya, Rusya, Slovakya ve Macaristan'dan 9 ile 16 yaş arası kız ve erkek sporcular mücadele ediyor.

Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) hakemleri tarafından yönetilen turnuvaya Türkiye, 8 kategoride 16 sporcu ile katılıyor.

Şampiyona, 24 Ekim'de sona erecek.

Champions Bowl Türkiye Temsilcisi Muhammed Ali Dersinlioğlu, Türkiye'nin ilk defa bu şampiyonaya ev sahipliği yaptığını söyledi.

Şampiyonaya 20 ülkeden 128 sporcunun katıldığını belirten Dersinlioğlu, "Şampiyonamıza, eski ünlü tenisçi Todor Enev ile ülke federasyon temsilcileri katılıyor. Ülkemizden 14 yaşta Türkiye şampiyonu olan Betina Tokaç da şampiyonada mücadele edecek. Uluslararası önemli bir organizasyon olan şampiyonanın önümüzdeki yıllarda da Antalya'da yapılması için çalışıyoruz" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Berfu Cengiz bir ilki başardı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz