Voleybol

CEV Şampiyonlar Ligi'nde rakipler belli oldu

03 Mart 2017 Cuma 14:53 - Son Güncelleme 03 Mart 2017 Cuma 16:28

Voleybol kadınlar ve erkeklerde CEV Şampiyonlar Ligi play-off turu kura çekiminde Türk takımlarının rakipleri belirlendi.

Lüksemburg'da gerçekleştirilen kura çekiminde, kadınlar 6'lı play-off turunda yer alan 3 Türk takımından Fenerbahçe ile Eczacıbaşı VitrA birbiriyle eşleşti.

Diğer Türk temsilcisi VakıfBank'ın rakibi, İsviçre temsilcisi Volero oldu. 6'lı play-off turunda İtalyan temsilcisi Liu Jo Nordmeccanica ile Rusya'dan Dinamo Moskova birbirlerine rakip oldu.

Fenerbahçe, VakıfBank ve Liu Jo Nordmeccanica ilk maçlarını 21-23 Mart'ta evinde, rövanşlarını ise 4-6 Nisan'da deplasmanda oynayacak.

Eşleşmeleri galip tamamlayan 3 takım, adlarını Dörtlü Final'e yazdıracak. İtalyan ekibi Imoco Volley'in ev sahipliği kontenjanıyla doğrudan katılacağı Dörtlü Final, 22-23 Nisan'da Treviso kentinde düzenlenecek.

- Erkeklerde rakipler Rusya ve Almanya'dan

Erkekler 12'li play-off turunda yer alan 2 Türk takımından Arkas Spor, Rusya'dan Dinamo Moskova, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise Almanya'dan Berlin Recycling Volleys ile eşleşti.

Arkas Spor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ilk maçlarına 14-16 Mart'ta evinde, rövanşlarına ise 21-23 Mart'ta deplasmanda çıkacak. Sonraki 6'lı eleme turunu da geçen takımlar, Dörtlü Final'e kalacak. Roma'da düzenlenecek ve Sir Sicoma Colussi'nin ev sahibi unvanıyla direkt katılacağı final maçları ise 29-30 Nisan'da yapılacak.

Sıradaki Haber
İlk raunt Fenerbahçe'nin
Yükleniyor lütfen bekleyiniz