Voleybol

Voleybolda Avrupa mesaisi

08 Aralık 2016 Perşembe 19:52 - Son Güncelleme 08 Aralık 2016 Perşembe 16:57

Kupalarda bu hafta 5 Türk ekibi sahaya çıktı.

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından düzenlenen kupalarda bu hafta 5 Türk takımı sahaya çıktı.

CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları start alırken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, A Grubu'ndaki ilk maçında deplasmanda, Polonya'dan Zaksa Kedzierzyn Kozle'ye 3-0 mağlup oldu. Türk temsilcisi, gruptaki 2. maçını 21 Aralık'ta, sahasında Rus Dinamo Moskova ile yapacak.

C Grubu'nda sahasında Rusya'dan Zenit Kazan'a 3-0 yenilen Arkas Spor, 2. maçında, 22 Aralık'ta Alman VfB Friedrichshafen'e konuk olacak.

Halkbank ise E Grubu'ndaki ilk maçında sahasında İtalyan Sir Sicoma Colussi'yi ağırladı. Maçtan 3-0 mağlup ayrılan ekip, 2. maçını 22 Aralık'ta deplasmanda Rus Belogorie Belgorod ile yapacak.

Erkekler Challenge Kupası'nda mücadele eden Galatasaray HDI Sigorta, 16'lı finallerde eşleştiği Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nden Pafiakos Pafos ile her iki maçını da İstanbul'da oynadı. İlk maçı 3-1 kazanan Türk temsilcisi, 2. maçtan da 3-0 galip ayrılarak tur atlamayı başardı.

Aynı kupada yer alan Ziraat Bankası ise 16'lı finallerdeki ilk maçında, deplasmanda Arnavutluk'tan Studenti Tiran'ı 3-0 mağlup ederek, rövanş maçı öncesi avantaj yakaladı. İki takım arasındaki 2. maç, 21 Aralık'ta Ankara'da oynanacak. 

Sıradaki Haber
G.Saray, Challenge Kupası'nda tur atladı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz