Voleybol

İnegöl Belediyespor'da iç transfer

21 Temmuz 2016 Perşembe 16:15 - Son Güncelleme 21 Temmuz 2016 Perşembe 13:19

İnegöl Belediyespor, iç transferde Cansın Hacıbekiroğlu ile sözleşme imzaladı.

Erkekler Voleybol 1. Lig ekiplerinden İnegöl Belediyespor, iç transferde Cansın Hacıbekiroğlu ile 1 yıllığına yeniden anlaştı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan İnegöl Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Rıdvan Kocaağa, Cansın ile sözleşme yenilediklerini söyledi.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Kocaağa, "2016-2017 sezonu için orta oyuncularımızdan Cansın Hacıbekiroğlu ile bu yıl da sözleşmemizi yeniledik. Kendisi üçüncü yılında İnegöl Belediyespor için tekrar ter dökecek. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da daha başarılı bir grafik çizmesini temenni ediyoruz. İnegöl Belediyespor'un yüksek olan hedeflerinde onun da payı olacağını ümit ediyoruz" diye konuştu.

Cansın Hacıbekiroğlu ise İnegöl Belediyespor'un her zaman gerçekçi hedefleri bulunan bir kulüp olduğunu belirtti. Bu hedefler doğrultusunda da başarıyı yakalayabildiğini dile getiren Cansın, şunları kaydetti:

"Bu sene de eminim ki önümüze konulan hedefler doğrultusunda, büyük bir başarıya ulaşacağımızı düşünüyorum. Bu seneki kadromuz oldukça hevesli bir kadro. Yine antrenörlerimiz ve yöneticilerimiz oldukça hevesliler. Gerçekten bu spor anlamında çok önemli bir şey. Eminim ki bu sene de yine hedeflerimize ulaşmakta zorluk çekmeyeceğiz. Herkesin iyi bir sezon geçirmesini temenni ediyorum."

Konuşmaların ardından Cansın Hacıbekiroğlu, 1 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz