Voleybol

Mutlugil'den övgü: "Ortalama yüzde 66 arttı"

17 Kasım 2016 Perşembe 17:45 - Son Güncelleme 17 Kasım 2016 Perşembe 15:01

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı, "Voleybolun daha geniş kitlelere ulaşmasını sağladık" dedi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, 4 yıllık hizmet sürelerinin sonuna geldiklerini ve bu süreçte Türk voleybolunun daha geniş kitlelere ulaşmasını sağladıklarını söyledi.

Federasyonun olağan genel kurulu öncesi düzenlenen basın toplantısına, Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Başkan Vekili de olan Mutlugil'in yanı sıra başkan vekili Mustafa Ekşi ile yönetim kurulu üyeleri Bahar Mert Uçaklar, Sebahattin Keskin ve İhsan Uçar katıldı.

Toplantıda konuşan başkan Mutlugil, görev süreleri boyunca gerçekleştirdikleri projeleri medya mensuplarıyla paylaştı.

FIVB ve CEV bünyesinde yapacağı çalışmalarla Türk voleybolu adına daha faydalı hizmetlerde bulunacağını düşündüğü için federasyon başkanlığına aday olmadığını belirten Mutlugil, şunları kaydetti:

"Görev sürem içerisinde dünyada Türk voleybol ekolü oluşturmak adına çok önemli başarılara imza attık. Türkiye'deki voleybol sevgisini daha geniş kitlelere ulaştırdık. Dönemimizde Türkiye'deki lisanslı voleybolcu sayısı, ortalama yüzde 66 arttı. Yönetimler ve kişiler değişebilir ama planların devam etmesi gerekiyor. Bundan sonraki dönemde de Türk voleybolunu en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız."

Dört yıllık süreçte kendisine destek veren herkese teşekkür eden Özkan Mutlugil, federasyon başkanlığına aday olan Akif Üstündağ'ın göreve seçilmesi durumunda çok başarılı olacağına inandığını sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz