Voleybol

Voleybolda sezon değerlendirmesi

21 Haziran 2017 Çarşamba 17:58 - Son Güncelleme 21 Haziran 2017 Çarşamba 18:00

Voleybolda Efeler Ligi ve Vestel Venus Sultanlar Ligi 2016-2017 sezonu değerlendirme toplantısı yapıldı.

Türkiye Voleybol Federasyonundan (TVF) yapılan açıklamaya göre Ankara'da gerçekleştirilen toplantıda, gelecek sezona ilişkin görüş ve öneriler de paylaşıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, geride kalan sezonda uluslararası organizasyonlarda derece elde eden kulüpleri kutladı.

Takım sporlarında önemli bir ivme yakalandığına dikkati çeken Üstündağ, "Güzel başarılara imza atıldığını düşünüyorum. Bugüne kadar önemli işler başardık ve voleybolumuzu daha yukarılara taşımak için birlikte çalışmaya yine devam edeceğiz." ifadelerini kulandı.

Fenerbahçe ve Galatasaray kadın voleybol takımlarının, Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off final serisi sonrasında verdikleri "dostluk pozu"na işaret eden Üstündağ, şunları kaydetti:

"Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'a, 'Sizce sporda yüzyılın olayı nedir?' şeklinde bir soru soruldu. Sayın Bakanımız, bu soruya 'Fenerbahçe ve Galatasaray kadın takımlarımızın şampiyonluk sonrası Türk sporuna ve Türkiye'ye verdikleri poz.' cevabını verdi. Bakanımızın verdiği bu cevap, camiamız adına sevindirici bir durum. Bize bu güzel görüntüyü sağlayan kulüplerimize teşekkür ediyorum. Hep böyle güzellikler yaşamayı arzu ediyoruz. Bu sezon Efeler ve Sultanlar Ligi'ne yükselen takımlarımızı kutluyoruz. Bir alt lige düşen takımlarımıza yeni liglerinde başarılar diliyoruz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz